待售房源 - Cabris, France - ¥7,264,745
待售房源

Cabris, 06530 - France

约¥7,264,745
原货币价格 €930,000
独立家庭住宅

详情

  • 4
    卧室

房产描述

Perched up above the village of Cabris in the Alpes-Maritimes, this house at the edge of the forest offers a panoramic view down to the coast from Cap d’Antibes to the Massif de l’Estérel, centering on the Bay of Cannes and the Lérins Islands. In 1994, Swiss architect Jean-Jacques Oberson put all his expertise into creating a house which blends harmoniously into the landscape. Of Modernist inspiration, this property built of top-quality materials is intemporal. Comprised of terraced embankments, the grounds of 1,861 m2 are laid out with Mediterranean trees and shrubs providing the building with a natural setting. Facing due south, this 3-storey house and its pool 11 x 5 metres, surrounded by a teak terrace, follow the topography of the plot. The entrance is at the top end of the property, providing parking space for three cars. The outdoor areas are characterized by charming landscaping. A path winding its way through the copses leads to a terrace next to the entrance to the house. Once inside, one discovers a superb, light and airy living area of 77 sq. metres comprised of the kitchen, a living-room with insert hearth and a dining area. Opening out to the terrace and garden, this floor enjoys a view of the sea giving a peaceful, contemplative atmosphere. The first floor is comprised of three bedrooms of 16 sq. metres each, all facing south and giving onto a shared balcony where wood is set off by wrought-metal railing linked by stainless steel cables recalling a ship's rigging. The facade benefits from a steel sun shade attenuating the glare of the light on hot summer days. Two shower rooms and separate toilets complete this floor. The lower level consists of a guestroom with a shower room and private entrance, a wine cellar with earthen flooring, a laundry room and a large storeroom. Seen from outside, the construction offers real coherence. The chimney flue positioned on the exterior leads one gaze to the balcony. The square copper gutters are perfectly incorporated into the facade, their black colour echoing the window frames and emphasizing the building's contours. To combine practicality with esthetics, a recuperator collects rain to water the garden.Basking in light, this property with a plunging view of the Mediterranean offers a sense of balance thanks to its graphic black lines on an orange background, and its materials: concrete, metal and wood all play their part in this piece of architecture. A home in which to admire the architect's successful design and the azure blue of the sky and sea.

联系方式

经纪公司:
HALSTEAD BELL
代理经纪:
HALSTEAD BELL

周边设施

查看这一地区的更多物业